Wil je er ook invliegen?

Neem contact op met één van onze coaches!

Contact
Contacteer ons

Sportspecifiek (fietsen)

Webdesign

Case:

Waarom Personal Training?

De reden waarom ik ben gestart met personal trainer Tim Van Hemeldonck is in de eerste plaats omdat het mij werd aangeraden. Ik kwam terecht in de kern van de nationale ploeg en ik moest sowieso een trainer hebben die me begeleid en opvolgt. Naast de trainingsschema’s heb ik er ook voor gekozen om bij Tim kracht en stabiliteit te gaan trainen, omdat ik wilde groeien naar een hoger niveau met zo weinig mogelijk blessures op te lopen.

Begeleiding

Ik werk nu voor het 3e jaar met Tim samen en het groeien naar een hoger niveau is zeker gelukt. Dankzij de trainingen en de goede opvolging kan ik met trots zeggen dat ik toch redelijk veel doelen al heb bereikt. De meeste koersen mocht ik mee met de nationale kern en ik merkte aan mezelf dat ik ook op internationaal niveau begon te groeien. Daardoor ben ik dan ook twee jaar op rij geselecteerd voor het Europees kampioenschap (2015: Tartu, 2016: Plumelec). 

Een van mijn grootste doelen was een kampioenentrui binnen te halen en dat is me in het seizoen van 2016 gelukt! Ik werd provinciale kampioene, niet enkel de trui was voor mij een doel maar ook de manier waarop ik hem zou halen. Het was 1 van de mooiste momenten van mijn carrière als wielrenster tot nu toe. Na 5 ronden waren er nog maar 3 meisjes in koers, de rest moest stoppen omdat ze een te grote achterstand hadden en aan de meet klopte ik 1 van de beste sprintsters. Dit was voor mij echt een moment van voldoening en ik besefte maar al te goed dat ik dit mede aan Tim te danken had. 

Naast de goede trainingsbegeleiding is Tim voor mij ook een zeer goede coach. Er waren soms momenten dat ik de moed een beetje opgaf of dat ik er niet in geloofde dat ik kon winnen. Op die momenten was Tim er altijd om me een extra motivatie boost te geven, hij bleef altijd in mij geloven en dat is een fantastisch gevoel voor een sporter.

Samenwerking

Op vlak van samenwerking verloopt alles zeer goed. We overleggen altijd mijn trainingsschema’s en de momenten waarop ik er wil staan. Tim wil ook altijd dat ik mijn eigen mening geef over de trainingen en dat apprecieer ik ook, omdat ik dan mijn eigen ingeving kan delen en hij luistert er ook echt naar. 

Wil je er ook invliegen?

Neem contact op met één van onze coaches!

Contact
Contacteer ons