Wil je er ook invliegen?

Neem contact op met één van onze coaches!

Contact
Contacteer ons

Keep in shape

Webdesign

Case:

Keep in shape

Ik was al een tijdje bezig met sporten en gezonde voeding op mezelf maar haalde er niet het gewenste resultaat mee. Ik wou graag meer krachttraining doen om te verstevigen maar wist niet hoe ik hier alleen aan moest beginnen en was bang om mijn lichaam hierbij fout te gebruiken.

Mijn conditie is er hard op vooruit gegaan dankzij de aangepaste interval trainingen en ik voel en zie ook dat ik fysiek sterker ben, dankzij de krachttraining heb ik veel minder blessures tijdens het lopen waar ik voordien wel vaak last van had en mijn lichaamshouding is veel beter.

Ik vind het fijn om persoonlijk met Tim te werken omdat het een gedrevenheid geeft, je wil niet opgeven wat ik wel zou doen als ik de oefeningen alleen moet doen en het geeft een veilig gevoel dat je alles juist doet.

De eerste maanden liep het wat stroever als het ging over een afspraak verzetten of dergelijke maar dit is helemaal gedraaid en nu geen probleem meer.

Het heeft mij zeker persoonlijk veranderd, ik voel mij veel fitter en energieker zelfs als ik 2x in de week om 7u 's morgens al in de fitness sta nog voor dat ik ga werken en de 4 andere dagen nog ga lopen.

Nadien heb ik energie voor heel de dag. Ik voel me sindsdien ook een stuk zelf zekerder, ik zie en voel mijn lichaam veranderen en anderen zien het ook.

Ik wil zien wat mijn lichaam nog meer kan nu ik al tot hier ben geraakt. Ik kijk elke week uit naar de trainingen en ben altijd benieuwd wat we de

volgende keer gaan doen. Doordat het trainingsschema elke keer anders is blijft het ook afwisselend.

Ik ben heel blij dat ik een jaar geleden bij Sky Personal Training gestart ben! Het is heel fijn om altijd in een gemoedelijke sfeer terecht te komen.

Wil je er ook invliegen?

Neem contact op met één van onze coaches!

Contact
Contacteer ons