Wil je er ook invliegen?

Neem contact op met één van onze coaches!

Contact
Contacteer ons

Lopen (recreatief)

Webdesign

Case:

Ik stel mezelf graag even voor, Tom Van Bastelaer:

32-jarige vader van 2 kinderen, die in het dagelijkse leven schrijnwerker is. Als grootste hobby, ben ik een recreatief loper.  Omdat ik mezelf graag op de proef stel, liggen er soms nogal gewaagde uitdagingen op mijn pad. Om perfect voorbereid te zijn op deze loopwedstrijden, vind ik dat je jezelf het best optimaal kan voorbereiden. Reeds enkele jaren geleden ben ik bij mijn zoektocht naar een juiste voorbereiding terecht gekomen bij Tim/Sky. 

Toen ik 2 jaar geleden mezelf had ingeschreven voor een trailrun in de Franse Vogezen, wist ik dat ik me moest bijtrainen om hoogtemeters te kunnen lopen. Na een test bij Tim/Sky, werd er een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Na regelmatige controle en feedback, kwam er een einde aan de trainingsperiode en brak de wedstrijddag aan. Deze dag werd een persoonlijk succes en het was heel duidelijk dat de trainingen hun vruchten hadden afgeworpen.

Een weekje later hebben Tim/Sky en ikzelf samengezeten en alles besproken om vanuit dit resultaat verder te werken naar een halve marathon. Wederom een trainingsschema meegekregen en in oktober 2015 mijn langste afstand tot zover gelopen (21km – 230ste finisher van 8000 deelnemers). Dit resultaat gaf me een extra boost, waarna ik de beslissing heb genomen om in April 2016 mijn eerste marathon te lopen. Ook hiervoor moest er zeker getraind worden. Dus opnieuw een afspraak gemaakt bij Tim/Sky, en deze keer werd er ook extra aandacht besteed aan voeding en drank.

17 April 2016 is dan uiteindelijk een dag in mijn leven geworden om nooit te vergeten. Mijn eerste marathon (Antwerpen) uitgelopen in een tijd van 3u14min15sec. Wat echt beter was dan verwacht . Ongetwijfeld mede mogelijk door een juiste voorbereiding/training.

Hierna  ben ik in de zomer nog Col Du Galibier omhoog gelopen en een maand later de mythische Mont Ventoux, steeds met de juist opgestelde trainingsschema's.

Het feit dat ik trainingsschema's kan volgen, helpt me om te weten dat ik correct aan het trainen ben naar een specifiek doel. Het spreekt voor zich dat een schema volgen ook een fijnere manier van trainen is dan lukraak te gaan lopen. In mijn geval heb ik 4 trainingen per week. Met het schema lukt dit zeker omdat er veel afwisseling inzit. Moest ik op eigen initiatief trainen zou ik vermoedelijk geen 4 keer halen.

Ook hier speelt de samenwerking met Tim/Sky een grote rol. Je kan altijd terecht voor feedback, controle, advies, … Je kan en mag steeds contact opnemen en dat is soms ook wel nodig.

Uiteraard is mijn conditie steeds beter geworden sinds ik bij Tim/sky trainingen volg.

In de toekomst zal ik zeker beroep blijven doen op personal training van Tim/Sky. Ik weet dat ik steeds doelgericht aan het werken ben en dat het resultaat behaald zal worden indien ik mijn trainingen afwerk zoals beschreven. Mijn trainingen zijn afwisselend – lang of kort, intensief en extensief – en net dat maakt het leuk om te trainen. In eenzelfde week loop ik nooit 2 identieke trainingssessies.

Voor mensen zoals ik, die een specifiek doel voor ogen hebben, is personal training van Tim/sky echt een aanrader!

Wil je er ook invliegen?

Neem contact op met één van onze coaches!

Contact
Contacteer ons